PER KËSHILLIN

  • Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës (Këshilli) është i paraparë në aktin më të lartë Juridik të Republikës së Kosovës, konkretisht me nenin 101.2 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, i cili përcakton; " Një Këshill i Pavarur Mbikëqyrës për shërbimin civil, siguron respektimin e... Lexo mė shumė

Më të rejat

  • Banner Diplomatët e Ambasadës së Francës në Prishtinë vizituan Këshillin e Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civilë Sot, kryetari i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil, Shkëmb Manaj, ka pritur në një takim pune znj. Cecile Fisteberg, këshilltare për bashkëpunim dhe znj. Azra Hasanoviç, atashe për bashkëpunim institucional në Ambasadën e Francës në... Lexo mė shumė
  • Banner Vizitë e suksesshme e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës në Republikën e Shqipërisë Një delegacion i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës, në përbërje, Shkëmb Manaj, kryetar dhe Lulzim Aliaj, Gjylinaze Gola e Eshref Shabani, anëtarë, kanë qëndruar në vizitë zyrtare dy ditore në Republikën e... Lexo mė shumė
  • Banner Vizita e suksesshme e Këshillit në Francë Një delegacion i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës, në përbërje, Shkëmb Manaj, kryetar dhe Lulzim Aliaj, Hajzer Salihu dhe Lela Petkovic, anëtarë, kanë qëndruar në një vizitë zyrtare në Republikën e... Lexo mė shumė
Lexo të gjitha
Kontakti
Adresa:
Ndërtesa e Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë

 

 Sekretariati i Këshillit:
Tel:+381 (0) 38 212 040, ext:10 949 .
     +381 (0) 38 212 331, ext:10 958

 Emaili:Fitore.Aliu@rks-gov.net
          Asistente ekzekutive e Kryetarit