1 - Anetaret | Template Website

Članovi

Arben Mehmeti

Pročitaj više

Jeton Koca

Pročitaj više

Eshref Shabani

Pročitaj više

Malsore Gashi

Pročitaj više

Ardita Haxhnikaj-Demi

Pročitaj više

Kontakt

Adresa:
Ndërtesën e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kati III, sheshi “ Nënë Tereza”, pn. Prishtinë.

Sektor za strucnu podrsku

Sekretarijat Otbora​:

 

 

      

 

Kontaktirajte nas

  Facebook