3 - Legjislacioni | Template Website

Kontakt

Adresa:
Ndërtesën e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kati III, sheshi “ Nënë Tereza”, pn. Prishtinë.

Sektor za strucnu podrsku

Sekretarijat Otbora​:

 

 

      

 

Kontaktirajte nas

  Facebook