PER KËSHILLIN

  • Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës (Këshilli) është i paraparë në aktin më të lartë Juridik të Republikës së Kosovës, konkretisht me nenin 101.2 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, i cili përcakton; " Një Këshill i Pavarur Mbikëqyrës për shërbimin civil, siguron respektimin e... Lexo mė shumė

Më të rejat

  • Banner NJOFTIM Prishtinë 11 Prill 2014. Kuvendi i Republikës së Kosovës, në seancën plenare të datës 11 Prill 2014, me 70 vota ,,PËR’’ asnjë votë ,,Kundër’’ dhe vetëm një (1) ,,Abstenim’’ e miratoi Raportin vjetor të punës për vitin 2013 të... Lexo mė shumė
  • Banner NJOFTIM Prishtinë 31 Mars 2014 Komisioni për Arsim, Kulturë, Rini, Sport, Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, ka shqyrtuar Raportin vjetor të punës për vitin 2013 të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës.Raportin e ka prezantuar Kryetari i... Lexo mė shumė
  • Banner NJOFTIM Prishtinë 20 shkurt 2014. Kryetari i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës z.Naim Abazi priti në takim pune z.Ramë Vataj, Kryetar i Komisionit për Arsim, Kulturë, Rini, Sport, Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, së bashku me 5... Lexo mė shumė
Lexo të gjitha
Kontakt
Adresa:
Ndërtesa e Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë

 

 Sekretariati i Këshillit:
Tel:+381 (0) 38 212 040, ext:10 949