1 - Anetaret | Template Website

Arben Mehmeti

Lexo më shumë

Jeton Koca

Lexo më shumë

Eshref Shabani

Lexo më shumë

Malsore Gashi

Lexo më shumë

Ardita Haxhnikaj-Demi

Lexo më shumë

Kontakti

Adresa:

Ndërtesën e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kati III, sheshi “ Nënë Tereza”, pn. Prishtinë.

 

Zyrtari për trajtimin e rasteve të sinjalizimit: Arbër Haliti, E-maili:arber.haliti@rks-gov.net

Arbër Haliti  Tel:  038 200 10957,    ext:10 957


      


 

Na kontaktoni

  Facebook