PER KËSHILLIN

  • Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës (Këshilli) është i paraparë në aktin më të lartë Juridik të Republikës së Kosovës, konkretisht me nenin 101.2 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, i cili përcakton; " Një Këshill i Pavarur Mbikëqyrës për shërbimin civil, siguron respektimin e... Lexo mė shumė

Më të rejat

  • Banner Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës obligon Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që të zbatoj vendimin e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të nxjerr me datën 4 shtator 2007 Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës, në kuadër të ushtrimit të mandatit kushtetues dhe ligjor, për mbikëqyrjen e zbatimit të rregullave dhe parimeve të legjislacionit për shërbimin civil, në institucionet e administratës publike... Lexo mė shumė
  • Banner Për 6 muaj Këshilli për Shërbimin Civil ka pranuar 400 ankesa Për gjashtë muajt e parë të këtij viti, Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës (KPMShCK) ka pranuar 400 ankesa nga shërbyesit civilë dhe aplikuesit për punësim në shërbimin civil, raporton Ekonomia Online. Për 244 ankesa një... Lexo mė shumė
  • Banner Fjalimi i kryetarit të Këshillit, Shkëmb Manaj me rastin e 23 Qershorit – Ditës Ndërkombëtare të Shërbimit Civilë I nderuar Ministër Yagcilar, E nderuara, znj. Sulçevsi, Drejtoreshë e IKAP-it I nderuar, z. Mursel Zymberi, Kryetar i Sindikatës së Shërbimit Civilë z. Tefik Mahmuti, Drejtor i Departamentit të Administrimit të Shërbimit Civilë, Të respektuar, përfaqësues të organizatave... Lexo mė shumė
Lexo të gjitha
Kontakti
Adresa:
Ndërtesa e Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë

 

 Sekretariati i Këshillit:
Tel:+381 (0) 38 212 296, ext:10 959 .
     +381 (0) 38 212 331, ext:10 958

 Emaili:Fitore.Aliu@rks-gov.net
          Asistente ekzekutive e Kryetarit