818 - Lajm | Template Website

Lajme

Njoftim

Data e publikimit: 21/10/20

Me dt. 21.10.2020 Kryetari i KPMSHCK-së z. Eshref Shabani së bashku me anëtarin e KPMSHCK-së z. Arben Mehmeti ka pritur në takim z. Mursel Zymberi Kryetar i SIndikatës së Pavarur të Shërbimit Civil të Kosovës me bashkëpuntorë.

Z. Zymberi ka uruar Kryetarin e KPMSHCK-së për konstituimin e Këshillit dhe i uroj punë të mbarë. Në takim u diskutua për ankesat të cilat nuk janë zgjidhur nga KPMSHCK për arsye se ka qenë jofunksional, të dy palët u dakorduan që të bëhet një zgjidhje ligjore për këto ankesa. Në takim diskutuan edhe për zbatimin e Ligjit për Zyrtarë Publik si dhe konfliktin ligjor në mes akteve nënligjore dhe këtij ligji.

Kontakti

Adresa:
Ndërtesa e Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" 
p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë 

Sekretariati i Këshillit:

Kontakti për informata të ankesave:

Tel: +383 (0) 38 212 296, ext:10 959
      

Emaili:
Donika.Sanaja@rks-gov.net
Asistente ekzekutive e Kryetarit

 tel: +383 (0) 38 212 331, ext:10 958

Na kontaktoni