3376 - Lajm | Template Website

Lajme

KËSHILLIN E VIZITON NJË DELEGACION NGA FRANCA

Kryetari i Këshillit, Jeton Koca, ka pritur një delegacion nga Republika e Francës të udhëhequr nga znj. Nathalie Green - Zëvendësdrejtoresh e Drejtorisë së Përgjithshme të Administratës dhe Shërbimit Publikë në Ministrin e Transformimit dhe Shërbimit Publikë të Republikës së Francës.

Në ketë takim kryetari Koca e njoftoj delegacionin francez lidhur me organizimin dhe funksionimin e shërbimit civil në Republikën e Kosovë, me theks të veçantë për rolin dhe rendësin e Këshillit në mbikëqyrjen e zbatimit të rregullave dhe parimeve të legjislacionit për shërbimin civil.

Kontakti

Adresa:
Ndërtesa e Ish Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" 
p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë 

Zyrtari për trajtimin e rasteve të sinjalizimi: Kaltrina Avdullahi Prenaj, E-maili:Kaltrina.A.Prenaj@rks-gov.net

Kaltrina Prenaj  Tel:  038 200 10813,    ext:10 458


      


 

Na kontaktoni

  Facebook