3367 - Lajm | Template Website

Lajme

Arrin moshën e pensionimit nëpunësi civil z. Hajzer Haliti

Këshilli i Pavarur mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës, me rastin e arritjes të moshës së pensionimit të nëpunësi civil z. Hajzer Haliti, organizoj ceremoni përcjellëse.

Me ketë rast, kryetari i Këshillit z. Jeton Koca shprehu respekt dhe mirënjohje për kontributin dhe shërbimin e tij të vlefshëm në Këshill, ku ndër të tjera kryetari theksoj: Pensionimi është një moment i rëndësishëm në jetë andaj ju urojmë shëndet, sukses dhe lumturi në këtë kapitull të ri të jetës tuaj. 

Duke falënderuar për punën e tij të palodhur dhe për dedikimin që ka treguar gjatë gjithë kësaj kohe, të njëjtit kryetari i Këshillit i ndau edhe mirënjohje.

Kontakti

Adresa:
Ndërtesa e Ish Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" 
p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë 

Zyrtari për trajtimin e rasteve të sinjalizimi: Kaltrina Avdullahi Prenaj, E-maili:Kaltrina.A.Prenaj@rks-gov.net

Kaltrina Prenaj  Tel:  038 200 10813,    ext:10 458


      


 

Na kontaktoni

  Facebook