3386 - Lajm | Template Website

Lajme

VIZITË NË KOMUNËN E VUSHTRRISË

Në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional, kryetari i Këshillit, Jeton Koca, se bashku me anëtarët z. Arben Mehmeti dhe znj. Ardita Haxhnikaj-Demi, vizituan Komunën e Vushtrrisë, me ç’rast u priten në takim nga kryetari i Komunës z. Ferid Idrizi dhe nënkryetari z. Shpetim Zhegrova.

Zbatimi i legjislacionit për shërbimin civil në administratën komunale, me theks të veçantë sfidat në zbatimin e legjislacionit për rekrutimin e stafit profesional, ishin ndër temat bazë të diskutimit në këtë takim.

Palët e vlerësuan takimin mjaft të frytshëm dhe përmbajtjesor dhe u zotuan për vazhdimin e bashkëpunimit me qëllim të zbatimit të drejtë të legjislacionit për shërbimin civil dhe vendosjen e meritokracisë në proceset rekrutuese të stafit profesional.

Kontakti

Adresa:
Ndërtesa e Ish Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" 
p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë 

Zyrtari për trajtimin e rasteve të sinjalizimi: Kaltrina Avdullahi Prenaj, E-maili:Kaltrina.A.Prenaj@rks-gov.net

Divizioni për Bashkëpunim Profesional

Kontakti për informata të ankesave:

Avdyl Bekteshi   Tel:  038 200 10956,  ext:10 956

Sabile Avdyli     Tel:  038 200 10954,  ext:10 954

Flakron Gashi   Tel:  038 200 10958,  ext:10 958

Rushit Kajtazi   Tel:  038 200 10940,  ext:10 940

Çlirim Zeka        Tel:  038 200 10954,  ext:10 954  

Ilire Mehmeti     Tel:  038 200 10953,   ext:10 953

Ardita Perçuku  Tel:  038 200 10902,   ext:10 902

Vjollca Sinani    Tel:  038 200 10813,    ext:10 952

Kaltrina Prenaj  Tel:  038 200 10813,    ext:10 458


      


 

Na kontaktoni

  Facebook