3220 - Lajm | Template Website

Lajme

Kryetari i Këshillit z. Jeton Koca po qëndron në vizitë zyrtare në Republikën e Malit të Zi.

Kryetari i Këshillit  z. Jeton Koca po qëndron në vizitë zyrtare në Republikën e Malit të Zi.

Kryetari i Këshillit z. Jeton Koca, se bashku me anëtarin e Këshillit z. Arben Mehmeti dhe Sekretarin e Përgjithshëm z. Bujar Sadiku, janë duke qëndruar në një vizitë zyrtare dy ditore në Republikën e Malit të Zi.

Gjatë vizitës delegacioni i Këshillit ndër të tjera është pritur edhe nga z. Marash Dukaj, ministër i Ministrisë së Administratës Publike të Republikës së Malit të Zi. 

Qëllimi i vizitës është vendosja e bashkëpunimit dhe shkëmbimi i përvojave të ndërsjellta në fushën e shërbimit civil.

Kontakti

Adresa:
Ndërtesa e Ish Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" 
p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë 

Zyrtari për trajtimin e rasteve të sinjalizimi: Kaltrina Avdullahi Prenaj, E-maili:Kaltrina.A.Prenaj@rks-gov.net

Kaltrina Prenaj  Tel:  038 200 10813,    ext:10 458


      


 

Na kontaktoni

  Facebook