1109 - Lajm | Template Website

Lajme

NJ O F T I M

Data e publikimit: 22/03/21

 Nga takimi i punës  me Zëvendësuesin e Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit z.Iber Alaj me rastin e vizitës monitoruese në  këtë Ministri, në përbërje Arben Mehmeti-Anëtar i KPMSHCK-së,dhe kryesues i ekipit  të monitorimit  dhe Sabile Avdyli dhe Avdyl Bekteshi bashkëpunëtorë profesionale të KPMSHCK-së, anëtare të ekipit monitorues.

Kontakti

Adresa:
Ndërtesa e Gërmisë, Rruga:"Nënë Terezë" 
p.n, 10 000 Prishtinë, Kosovë 

Sekretariati i Këshillit:

Kontakti për informata të ankesave:

Tel: +383 (0) 38 212 296, ext:10 959
      

Emaili:
Donika.Sanaja@rks-gov.net
Asistente ekzekutive e Kryetarit

 tel: +383 (0) 38 212 331, ext:10 958

Na kontaktoni